Betal med kreditkort

Nyhedsbrev

Alm. Spin N Glo Se fuld størrelse

Alm. Spin N Glo

10 stk. Ikke selvlysende

Flere detaljer

Kunder, der købte denne vare, købte også:

1 andre varer i samme kategori:

Almindelig Spin N glo

På Seafishingbeads.dk forhandler vi billigt fiskeudstyr til lyst- og fritidsfiskere. Vi mener, at der findes et fornuftigt niveau, hvor kvalitet og pris forenes. Dette skulle gerne afspejle sig i vores valg af produkter. Nedenfor tilbyder vi salg af Spin N glow i flere forskellige farver. Spin N glo bruges som attraktor, bl.a. når man ønsker at fange fladfisk med forfang eller ved spinnefiskeri. Vi forklarer nedenfor hvordan.

Hvorfor købe en almindelig Spin N glo?

Den almindelige Spin N glo er et rigtig godt lille stykke ekstraudstyr, som man med fordel kan montere sammen med en fladfiske-ske, når man er på udkig efter fladfisk. De små puder med sølvvingerne fungerer som attraktor og hjælper ligeledes med til at løfte agnen, når man indspinner.  Den almindelige Spin N glo findes i flere forskellige farver: rød, gul, blå, hvid og sølvblå.

Hvilken slags agn?

Selvom man benytter sig af en attraktor i form af Spin N glo, er det immervæk en god idé også at sætte madding på krogen. Sammen med farverne og sølvvingerne, der tiltrækker fiskene, virker agnen også som duftspor. Prøv dig lidt frem. Man går næsten aldrig galt i byen med rejer, muslinger, børsteorm eller sandorm.

Mål Ø 11 X 20 mm.

Ingen kundeanmeldelser for tiden.

Skriv din anmeldelse

Alm. Spin N Glo

Alm. Spin N Glo

10 stk. Ikke selvlysende

Skriv din anmeldelse